Asiatic lion tour of Gujarat

0 (Geen reviews)
Gujarat, India
Vanaf: €3.800,00
0
(0 reviews)
Check
Duur

16 dagen, 15 nachten

Tour Type

Daily Tour

Groepsgrootte

Unlimited

Talen

Engels, Indiaas

Over deze reis

Tour start: 5-2 -2024 – Eind: 19-2-2024

Come to Cronkeley Gujarat!

Asiatic lion tour of Gujarat (Noordwest-India) is een motortocht voor als je Aziatische leeuwen in het wild en veel beroemde plaatsen willen zien. We hebben beroemde toeristische bestemmingen op onze motortour naar Gujarat zoals Udaipur, Mount Abu, Patan, Modhera, The Great Little Rann of Kutch, Nalsarover Bird Sanctuary, Rajkot, Sasan gir (land van de Aziatische leeuw), Diu, Botad, Himatnagar.
Sasan Gir National Park is de enige plek, buiten Afrika, waar je leeuwen in het wild kunt zien en de enige locatie ter wereld waar je Aziatische leeuwen in hun natuurlijke habitat kunt zien. Deze leeuwen zijn iets kleiner en steviger dan hun Afrikaanse tegenhangers en zien er smeriger uit, met dunnere manen en dikker haar aan het einde van hun staart. Als je hier een paar dagen doorbrengt, is de kans groot dat je ze ooit zult zien. Er zijn ook meer dan 300 jaguars, evenals hyena’s, sambar, chital en nilgai, evenals wilde zwijnen, varanen, pythons en moeraskrokodillen. Als het op vogels aankomt, is er een grote variëteit, van paradijsvliegenvangers en zwartkopkoekoeksklauwier tot bonte spechten, rotskwartel en geschilderde ooievaars.

Dag 1
Aankomst op de luchthaven van New Delhi, pick-up & transfer naar het hotel, overnachting in hotel Delhi.

Dag 2
Vlucht naar Udaipur Rajasthan, komen aan op Maharana Pratap Airport RV en gaan vervolgens naar het hotel. Avondwandeling en dan diner.

Dag 3
Sightseeing en shoppen in Udaipur, de motoren worden bij het hotel afgeleverd zodat we er bekend mee kunnen worden.

Dag 4
Vroege ochtendrit naar Mount Abu, een mooie bezienswaardigheid, gelegen op een hoog rotsplateau in de Aravalli Range en omgeven door bos.

Dag 5
We rijden heuvelafwaarts naar Modhera door Patan en steken de staatsgrens over van Rajasthan om Gujarat binnen te gaan, een mooie route vol interessante architectuur en historische plaatsen op weg naar Modhera.

Dag 6
We bezoeken de Zonnetempel die is opgedragen aan de Zonnegod Surya. Het is een architectonische hoogtepunt, onderhouden door de Archaeological Survey of India (ASI). Op weg naar Little Rann of Kutch.
In Little Rann of Kutch, heb je een adembenemend uitzicht op de modderige woestijn, met wilde ezels die rondzwerven. Ook zie je hier een aantal trekvogels (waaronder flamingo’s), een vos rent snel door de struiken. Sta vroeg op en ga op verkenning, camera mee!

Dag 7
In de middag rijden we naar Nalsarover Wetland Bird’s Sanctuary. Check in in het hotel, ontspan bij het zwembad en wandel rond het meer.

Dag 8
Boottocht in de vroege ochtend door door krokodillen geteisterde wateren die eruit zien als ongevaalrijke boomstammen. In de middag zwerven door de stad om locals te ontmoeten en tempels te bezoeken.

Dag 9
Een rit naar Rajkot voor een zeer uniek en mooi traditioneel verblijf in Chauki Dhani Resort in Rajkot, waar we genieten van de avond met zijn culturele activiteiten en Indiase huwelijksceremonie – als deze plaatsvindt – en nog veel meer.

Dag 10
Rit naar Sasan gir, (het land van de Aziatische leeuw). Tegen de middag bereiken we Sasan gir, Hotel & Relax. We hebben een geweldige lokale trip op tuk-tuk om ’s avonds leeuwen te zien, een interessante stad, een bezoek aan het dodelijke krokodillenmeer en de luipaardgrot enz. Het zal een geweldige ervaring zijn die je niet snel nog eens zal meemaken!

Dag 11
Op naar de kust, bezoek aan het eiland Diu. We brengen de hele dag op het strand door en rijden terug naar Camp Sasan gir (het Leeuwenland).

Dag 12
Vroeg op voor de The Lions and Wildlife Safari in de jungle. Daarna rijden we naar Bodat, we bereiken Botad tegen de avond, inchecken in het hotel en even ontspannen, dan diner.

Dag 13
Rijd naar Himmatnagar richting Udaipur, met een tussenstop. Hier steken we de Kreeftskeerkring over. In de middag ronddwalen door de stad en lokale dorpsbewoners ontmoeten.

Dag 14
We rijden terug naar Udaipur, afscheid van de motoren en relaxen in het hotel na deze lange rit. ’s Avonds een heerlijk diner bij kaarslicht.

Dag 15
We vliegen terug naar Delhi, verblijven in de hoofdbazaar van het Parganj-district (markt). In de middag bezoeken we Karol Bagh Royal Enfield workshops en kan je inkopen doen. In de avond diner met z’n allen op een dakterras.

Dag 16
Met de taxi naar het vliegveld voor de vlucht naar huis, een terugvlucht met veel mooie herinneringen aan deze tour

 

 

Inclusief / Exclusief

 • Een ervaren oude rot als reisleider
 • Ondersteuning door lokale gidsen.
 • Alle luchthaven pick-up en transfers naar de hotels.
 • Huur Royal Enfield 500cc incl. brandstof.
 • Reserveonderdelen en bekwame monteurs.
 • 4×4 volgwagen, bagagetransportteam.
 • Accommodaties in tophotels.
 • Ontbijt en avondmaaltijden.
 • Internationale vlucht(en)
 • Toeristenvisum en reisverzekering India
 • Verzekeringen (gezondheids- en medische zorg), die u dekt voor het rijden op een motortour
 • Goede motorkleding en helm
 • Vaccinaties
 • Alle dranken inclusief alcohol

Talen

Engels
Indiaas

Locatie

Gujarat, India
Vanaf €3.800,00
Totaal
€3.800,00

Owner

Hans

Member Since 2023

Ontdek andere reizen